Fjalë Kyçe

Objekti Presidenca Home: Luksi dhe komoditeti në qendër të Ferizajt

Objekti Presidenca Home: Luksi dhe komoditeti  në qendër të Ferizajt

Në qendë të qytetit të Ferizajt, në rrugën Emin Duraku, po ngrihet një objekt banimi që premton të ndryshojë standardet e jetesës urbane në këtë qytet. Objekti Presidenca Home përfaqëson një ndërtesë moderne me cilësi të lartë dhe ndërtim të përsosur, duke ofruar një përvojë unike banimi për ata që kërkojnë komoditet dhe elegancë.

Ndërtim dhe Cilësi e Lartë

Objekti Presidenca Home karakterizohet nga ndërtimi i tij me cilësi të lartë, ku çdo detaj është menduar me kujdes për të ofruar një mjedis të rehatshëm dhe të sigurt për banorët. Ndërtesa përbëhet nga vetëm 4 banesa në një kat, çka garanton hapësirë dhe intimitet për çdo banor. Me dy ashensorë modern dhe të mëdhnjë, qasja në banesa bëhet e lehtë dhe e shpejtë.

Planimetri Perfekte dhe Lehtësi Moderne

Planimetria e apartamenteve në Presidenca Home është e dizajnuar për të maksimizuar hapësirën dhe për të ofruar funksionalitet të lartë. Çdo banesë përfshin një kuzhinë me depo të veçantë, duke lejuar organizim të përsosur të ushqimeve dhe pajisjeve shtëpiake. Banjoja me dritare siguron ajrosje të natyrshme dhe ndriçim të mjaftueshëm, duke rritur komoditetin dhe higjienën.
4 tipet e bansave, sigurojnë përmbushjen e cdo kërkese.

Me 2 dhe 3 dhoma gjumi, banesa juaj, behet vend I përshtatshëm banimi.

Me parkingje nentokesorë, me dy kat nën toke, është arritur të sigurohet mbi 90 % e nevojës së banorëve, plus të tjerat jashtë objektit.

Bashkëpunimi me Furnitorë Seriozë

Për të garantuar cilësinë më të lartë të materialeve dhe pajisjeve, Presidenca Home bashkëpunon me furnitorë të njohur dhe të respektuar në treg. Qeramikat vijnë nga Fortesa Home, një emër i njohur për cilësinë dhe dizajnin e tyre të jashtëzakonshëm. Xhamat sigurohen nga M-technology, një kompani lider në fushën e teknologjisë së ndërtimit 4 stinor, Loë-e, 3 xhama, Roto mekanizëm. Betoni furnizohet nga Toni Company, një tjetër emër i besueshëm dhe me përvojë. Ndersa, Lala Company, një furnitor i njohur për cilësinë dhe besueshmërinë e tij në shumë pozicione të ndryshme.

Inv. Presidenca Group
Projekti: Modul Projekt
Statika: Byroja Projektuese – Struktura
Punekryesi: Vali Invest
Beton: Toni Company
Furnitor: Lala

Objekti Presidenca Home në Ferizaj është destinacioni ideal për ata që kërkojnë një banesë moderne, komode dhe me cilësi të lartë. AfMe një ndërtim të jashtëzakonshëm dhe furnizim nga kompanitë më të mira, ky objekt banimi premton të ofrojë një stil jetese të pakrahasueshëm në qendër të qytetit. Nëse jeni në kërkim të një banese të re që kombinon komoditetin, cilësinë dhe elegancën, Presidenca Home është zgjedhja perfekte për ju.

Objekti është shumë afër përfundimit, cka e bën edhe më të favorshëm, blerjen dhe sigurinë financiare të klienitit
Kontako: 049 860 006 / 045 976 005 https://www.facebook.com/presidencahome