Fjalë Kyçe

Ora kur do të publikohet Exit Poll i Baton Haxhiut

Ora kur do të publikohet Exit Poll i Baton Haxhiut

Gazetari Baton Haxhiu ka thënë se rreth orës 19:00 do ta publikojë një Exit Poll në Kanal10, derisa tha se do të ketë kthim të ekuilibrit politik në Kosovë.

Haxhiu për Kanal 10 ka thënë se aludimet do të jepen nga ora 18:00 deri në 19:00.

“Kthimi i ekuilibrit politik në Kosovë”, tha Haxhiu.

Ndryshe, Kosova sot po voton në zgjedhjet lokale ku do të zgjidhen kryetarët dhe asamblistët për 38 komuna.