Fjalë Kyçe

Përfundon në brendi të shkallëve elektrike që u dëmtuan papritmas

Përfundon në brendi të shkallëve elektrike që u dëmtuan papritmas

Shkallët e një nënkalimi në Stamboll të Turqisë, janë dëmtuar papritmas dhe shumë pjesë janë shkëputur, duke bërë që brenda tyre të përfundonte një kalimtar

Megjithëse është mbajtur për një kohë të gjatë, atë e lëshuan duar dhe përfundoi në brendi të mekanizmit, që më pas e mbylli brenda, transmeton Telegrafi.

Në atë hapësirë të mbyllur ai ka qëndruar rreth një orë, ndërsa është nxjerrë vetëm me lëndime të lehta.

Dëmtimi që i ndodhi këtyre shkallëve elektrike, ishte pjesë e një dokumentari që tregon për ndodhitë e papritur në mekanizma të ndryshëm.