Fjalë Kyçe

Polici rrëzon në tokë fëmijën autik dhe e prangos atë

Polici rrëzon në tokë fëmijën autik dhe e prangos atë

Ky djalosh 10 vjeçar është duke u rrëzuar në tokë dhe duke u prangosur nga një polic.

Problemi filloi, kur Thomas, djali me autizëm filloi të luaj. Studentët dhe mësuesit ishin duke ia injoruar nevojat e tij.

Kështu që, mësuesja kërkoi ndihmë nga polici, për ta ndihmuar që ai të dal nga një vend që ishte fshehur, raporton “Daily Mail Video”, transmeton lajmi.net.

Edhe pse djaloshi protestoi, kjo gjë nuk e ndaloi policin që ta rrëmbente në tokë dhe t’ia vinte prangat.

Shikoni videon më poshtë.