Fjalë Kyçe

Policia e rrahin shoferin deri në alivanosje shkaku i një parkingu

Policia e rrahin shoferin deri në alivanosje shkaku i një parkingu

Inspektorët e policisë janë duke hetuar rastin e një burri i cili është filmuar derisa ishte goditur në fytyrë nga oficerët. Krejt kjo kishte ndodhur pasi ai ishte parkuar keq mbi një hapësirë parkimi për persona me aftësi të kufizuara.

Një hetim është nisur nga Zyra e Pavarur për Sjelljen e Policisë pas Younness Bentahar, 38-vjeçar, u ndalua nga policët për parkim në shiritin e verdhë pranë një cepi në lindje të Londrës dje pasdite.

Ai u tha oficerëve se ai mund të parkojë atje sepse vajza e tij është me nevoja të veçanta dhe ai ka një simbol blu, të cilin dëshmitarët thonë se ishte i dukshëm në xhamin e veturës së tij.

Policia tha se ai refuzoi 17 herë për të treguar lejen e tij ose për të lëvizur makinën dhe iu dha një paralajmërim i fundit para se të arrestohej.

Gjatë arrestimit të tij, pamjet e shfaqura nga MailOnline tregojnë oficerët e policisë që godasin z. Bentahar pasi e kishin shtrirë në trotuarin në rrugë afër Kullës Hamlets.

Njëri i kap dorën, duke mbajtur një palë të prangave metalike, dhe një tjetër shihet duke e goditur atë në anën tjetër.

Z. Bentahar mund të dëgjohet duke bërtitur ‘oh zemra’ përpara se të gulshojë, kurse një grua në vendin e ngjarjes bërtet ‘po e mbytni’. Një oficer më vonë u tha kalimtarëve të vazhdonin, duke thënë se burri kishte një sulm në zemër.