Fjalë Kyçe

Policia i shkojnë në shtëpi pasi dikush ishte ankuar se fëmijët po laheshin të zhveshur në bazenin e gomës në oborr

Policia i shkojnë në shtëpi pasi dikush ishte ankuar se fëmijët po laheshin të zhveshur në bazenin e gomës në oborr

Një nënë mbeti e tmerruar pasi policia trokiti në derën e saj, sepse fëmijët e saj po luanin ‘të zhveshur’ në një bazën të gomës në oborrin e shtëpisë.

Beth McKenna, nga Newcastle nga Britania e Madhe tha se ajo nuk mund ta besonte, kur dy oficerë të uniformuar policor u paraqitën në shtëpinë e saj të enjten.

Kjo erdhi pas një thirrjeje anonime drejtuar policisë lidhur me shqetësimet për mirëqenien e fëmijëve të saj Elizabetës, dyvjeçare, dhe Stefanit pesëvjeçar.

Por kur oficerët arritën në pronën e zonjës, ata gjetën fëmijët në pishinën e improvizuar, të lumtur duke u spërkatur në diellin përvëlues të verës.

Nëna thotë se fëmijët kishin veshje të përshtatshme për verë dhe nuk mund ta besonte që dikush e kishte denoncuar për një gjë të tillë. /Gazeta Alo/