Fjalë Kyçe

Prezantohet shtrati i cili është i papërshkueshëm nga tërmetet

Prezantohet shtrati i cili është i papërshkueshëm nga tërmetet

Ky shtrat i veçantë është ndërtuar vetëm e vetëm t’iu bëjë rezistencë dridhjeve tektonike të Tokës.

Një shtrat i tillë mund t’ia shpëtojë jetën, në rast të një fatkeqësie seizmike, transmeton lajmi.net.

Shtrati reagon ndaj dridhjeve dhe transformimeve nëpërmjet një strehe të çeliktë.

Po ashtu, ai posedon një mbulojë me material rezistent ndaj nxehtësisë dhe flakës.