Fjalë Kyçe

Prindërit i martojnë binjakët 6-vjeçarë

Prindërit i martojnë binjakët 6-vjeçarë

Një çift i binjakëve gjashtëvjeçar janë martuar në një ceremoni të shkëlqyer, pasi prindërit e tyre besonin se ata ishin të dashuruar në një jetë të kaluar.

Djali i ri, me nofkën Guitar dhe motra e tij, Kivi, kanë lindur në shtator 2012 dhe prindërit e tyre menjëherë e dinin se ata do të duhej martuar.

Budistët besojnë se binjakët meshkuj dhe femra kanë ‘karma’ nga marrëdhëniet në një jetë të mëparshme dhe janë rilindur së bashku, sepse detyra nuk është përmbushur.