Fjalë Kyçe

Prindërit mendojnë se pushimet verore të fëmijëve janë shumë të gjata

Prindërit mendojnë se pushimet verore të fëmijëve janë shumë të gjata

Nëse jeni lehtësuar që fëmijët janë kthyer në shkollë, atëherë nuk jeni vetëm.

67% e prindërve mendojnë se pushimet verore të fëmijëve janë shumë të gjata, transmeton Klan Kosova.

Një studim i ri i rreth 2000 prindërve amerikanë, zbuloi se deri në fund të verës, 57 % kanë dëshiruar që të jenë vetëm një fundjavë pa fëmijët.

Sondazhi i kryer nga OnePoll, zbuloi se 77% thanë se ata kanë më shumë kohë për vete pasi shkolla të nisë, ndërsa 79% thanë se kanë më shumë kohë të jenë me partnerin e tyre.

Aktivitetet e tjera që prindërit duan të bëjnë kur janë pa fëmijë, është një banjë relaksuese, duke u shoqëruar me familjen dhe miqtë si dhe duke organizuar ndonjë festë.

Mbi gjysma e prindërve, pranuan se ndjeheshin më të lehtësuar të kishin ca kohë larg fëmijëve.