Fjalë Kyçe

Prishtinasja raporton në polici së i është zhdukur burri

Prishtinasja raporton në polici së i është zhdukur burri

Një grua nga Prishtina ka raportuar në polici se i është zhdukur burri.

“Ankuesja femër ka raportuar se bashkëshorti i saj është larguar nga shtëpia dhe nuk ka njohuri për vendndodhjen e tij”, thuhet në raportin 24-orësh të Policisë së Kosovës.