Fjalë Kyçe

Pse njerëzit qëndrojnë në marrëdhënie të vështira?

Pse njerëzit qëndrojnë në marrëdhënie të vështira?

Shumë shpesh ndodh që lidhjet të mos shkojnë ashtu siç duhet dhe të ketë mes çiftit vetëm grindje.

Gjithmonë në këso lloj rastesh njëri është më i fiksuar pas lidhjes dhe nuk e pranon assesi ndarjen.

Por arsyet që e bëjnë njërin partner të mos heq dorë nga marrëdhëniet e vështira janë si: vetëbesimi i ulët, frika e vetmisë, shpresa se partneri i tyre mund të ndryshojë, aspekti financiar, si dhe fëmijët, njofton Klan Kosova.

Këto mund të jenë vetëm disa nga arsyet që e shtyjnë njërin partner të qëndrojë në këto lloj lidhjesh.