Fjalë Kyçe

Punime në rrjet, këto janë vendet që do të mbeten sot pa rrymë

Punime në rrjet, këto janë vendet që do të mbeten sot pa rrymë

Për shkak të punimeve të domosdoshme për siguri të sistemit, KEDS njofton se do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa lokalitete të premten.

Ky është orari i ndërprerjeve të rrymës sipas rajoneve:

Prishtinë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 110/35/10 kV Palaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Prelluzha (kodi: 18024003) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: Plemetin, Stanovci i Ulët, Prilluzhë, Lumi i Madh, Gllavotinë, Bivolak, Zhilivodë, Strovc dhe Bequk.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngimi i përçueseve.

2.

Nga TS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Llapushnik (kodi: 16023003) nga ora 09:00 deri 14:00

Vendet: Llapushnik, Orllat, Negroc, Vuçak, Xhurgjicë, Shkolla LLapushnik dhe Kleqkë e re.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Punime në projekte investive

1.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehen:

Në NS 10/0.4kV Stabiliment te Fati Im këta trafostacione nga ora 09:00 deri 13:00

NS 10/0.4kV Ll. Sellë 3 (kodi: 19000035121)

NS 10/0.4kV Ll. Sellë 1 (kodi: 19000035123)

NS 10/0.4kV Ll. Sellë 2 (Kodi: 19000035122)

NS 10/0.4kV Kamp shtepiza- Petrit Deqani (Kodi: 19000035011)

NS 10/0.4kV “EDA” Spitali intermed preoc (Kodi: 19000035013)

NS 10/0.4kV NTP” ARBERIA”(Clirimi) (Kodi: 19000035016)

NS 10/0.4kV Ban. Priv. te shk. L.P. (Kodi:19000035020)

NS 10/0.4kV Zenel Beqiri(Depo te Luli) (Kodi:19000035028)

NS 10/0.4kV Petroll Company (Kodi:19000035029)

NS 10/0.4kV Autoservis Kepa (Te Isaku) (Kodi:19000035097)

NS 10/0.4kV UKABI (Kodi: 19000035098)

NS 10/0.4kV Marigona 3 (Kodi:19000035099)

NS 10/0.4kV JEHONA Ts Priv. (Kodi: 19000035100)

NS 10/0.4kV NTSH” ELEKTRO AG”Alush Hasani (Kodi:19000035101)

NS 10/0.4kV Autosallon Toni (Kodi: 19000035105)

NS 10/0.4kV Shaip Kadriu (Kodi:19000035153)

NS 10/0.4kV Grupi i bizneseve”Delux”(Toverlani) (Kodi:19000035247)

NS 10/0.4kV Preoci 3 ( TE Mercedesi) (Kodi:19000035003)

NS 10/0.4kV Mercedes Mita (Pumpa e benzinit) (Kodi:19000035004)

NS 10/0.4kV Muja Preniqi “Autosallon” (Kodi:\19000035156)

NS 10/0.4kV Gani Aliu (Kodi:19000035161)

NS 10/0.4kV Driton Mehmeti (Kodi:19000035164)

NS 10/0.4kV Blerim Imeri “DEJA VU” shpk (Kodi:19000035237)

NS 10/0.4kV Merkom Kompania PEZHO (Arif Elshani) (Kodi:19000035039)

NS 10/0.4kV Furra Kobake (Kodi:19000035042)

NS 10/0.4kV N.T.”Luli”-Lulzim Marevci (Kodi:19000035044)

NS 10/0.4kV Albert Rudari (Kodi:19000035045)

NS 10/0.4kV Naser Mustafa-obj banesor (Kodi:19000035047)

NS 10/0.4kV Afrim Hoxha (Kodi:19000035048)

NS 10/0.4kV Afrim Krasniqi”Star Trade”SH.P.K. (Kodi:19000035137)

NS 10/0.4kV Objekti privat Hamdi Mehmeti(ob. elipsa) (Kodi:19000035012)

NS 10/0.4kV Internation health centar (Spitali turk) (Kodi:19000035043)

NS 10/0.4kV Betonjerka-Renulual Betoni (Kodi:19000035049)

NS 10/0.4kV Betoniera FITORJA (Kodi:19000035104)

NS 10/0.4kV Basri Shahini (Kodi:\19000035108)

NS 10/0.4kV Kompleksi kulturor Sportiv-Llapla Selle (Kodi:19000035109)

NS 10/0.4kV Muhamet Haxhimusa-obj.afarist (Kodi:19000035113)

NS 10/0.4kV Ll. Sellë 4 (Kodi:19000035120)

NS 10/0.4kV NTSH “Zhaki Advertising”-Zhermin Durguti (Kodi:19000035129)

NS 10/0.4kV Thesar Llapashtica (Kodi:19000035138)

NS 10/0.4kV Durmish Hamit Durmishi “DURMISHI” shpk (Kodi:19000035146)

NS 10/0.4kV Hamdi Beqiri”Hart Point R.H.”Sh.p.k (Kodi:19000035159)

NS 10/0.4kV Nexhat Fazliu “Binni” shpk (Kodi:19000035162)

NS 10/0.4kV F-SHPED SH.P.K Faton Nishevci (Kodi:19000035163)

NS 10/0.4kV Ferki Bajrami N.T.P.AUTOSALLON”GENI” (Kodi:19000035240)

NS 10/0.4kV Xhemail Ismajli”VAM-TRADE”SH.P.K (Kodi:19000035241)

NS 10/0.4kV Besim Hetemi (Kodi:19000035245)

NS 10/0.4kV “AKOMA TE ISAKU”-Isak Ademi (Kodi:19000035248)

NS 10/0.4kV Hysen Shabani NPT “GAMMA” (Kodi:19000035249)

NS 10/0.4kV Te Fati IM (Kodi:19000035264)

Vendet: Llapnasella 1,2,3 dhe përgjatë rrugës magjistrale Prishtinë- Ferizaj.

Arsyeja: Projekte investive, ngritja e shtyllave, vendosja e izolatorëve, tërheqja e përçuesit.

Punime nga palët e treta

1.

TS 110/35/10 kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Kampi Jordanez (Kodi: 10000010) në dy termine prej orës 10:00 deri 10:10 dhe nga ora 13:20 deri në ora 13:30

Vendet: Elkos, Hiberna FM, Karabinieret Italian, Gazeta Kosova Sot, UNMIK-u, Ylli Bec dhe PTK.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

2.

TS 110/35/10 kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

Nga Dalja 10kV Kampi do te mbesin pa tension keta TS – a prej orës 10:00 deri në ora 13:30

NS 10/0.4kV Elkos me kod: 10000010090
NS 10/0.4kV YLLI BEC me kod: 10000010095
NS 10/0.4kV Qazim dhe Valdet Gashi(Burim Gashi) me kod: 10000010100
NS 10/0.4kV Betonjerka-Tregtija me kod: 10000010094
NS 10/0.4kV Kampi Jordanez me kod: 10000010089
NS 10/0.4kV Hiberna me kod: 10000010091
NS 10/0.4kV Kosova sot me kod: 10000010092
NS 10/0.4kV KFORI ITALIAN me kod: 10000010096
Vendet: Elkos, Hiberna FM, Karabinierët Italian, Gazeta Kosova Sot, UNMIK-u, Ylli Bec dhe PTK-ja.

Arsyeja: Për realizimin e sistemit hyrje/dalje 10 kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Pejë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

NS 35/10[kV] Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Barani (Kodi: 53000002) nga ora 09:00 deri 14:00

Vendet: Berani, Prapaçani, Berliqi, Krushevci i ri, Rashiqi, Gjocajt, Turjaka e Ulët, Vranoci i Madh, Vranoci i Vogël, Barani i Ulët, Qallapeku, Kusoriqi, Llugagjitë dhe Buqani.

Arsyeja: Mirëmbajtje Preventive, kontrollim rrjeti ndrrim izolatorve pastrim traseje

Prizren

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Shpenadija (kodi 32000023) prej orës 10:00 deri ne ora 15:00

Vendet: Serbica Trepetica, Shpendija, Velezha, dhe Caparci.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive (ndërrimi/përforcimi i shtyllave, shtrëngimi i përçuesve)

Ferizaj

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga NS 110/35/10 [kV] Lipjan do të ndërprehet:

Dalja – LP10(kV) Gadime (kodi: 41000013 ) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: fshatrat: Babush (një pjesë), Babush i Muhaxherëve, Bjeshkas (një pjesë), Gadime e Ulët, Gadime e Epërme, Vrellë (një pjesë) dhe Vrellë e Goleshit (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të thyera me të rejat, ndërrimi i përçuesve, izolatorëve dhe riparimi i shtyllës.

2.

Nga NS 35/10[kV] Shtërpca do të ndërprehet:

Dalja LP 10[kV] Breza (kodi: 40044003) nga ora 09:00 deri 14:00

Vendet: Brezovica, Jazhince, Sevce, Vrbeshtica dhe Vikendicat.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të thyera me të rejat, ndërrimi i përçuesve, izolatorëve dhe riparimi i shtyllës.

Mitrovicë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

NS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

LP 20kV Runiku (Kodi: 74000005) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: Klinë e Epërme, Lagjet Mecini dhe Berani, Qubrel, Kotorr, Vitak, Kastriot, Runik, Banjë, Suriganë, Radishevë, Qitakët, Leqinë dhe Tërrnovë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, rregullimi i ndarësve në trafo-shtylla.

Punime në projekte investive

1.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Turiqevci (kodi: 74000006) në dy termine nga ora 09:00 deri 09:45 dhe nga ora 17:15 deri 18:00

Vendet: Llaushë, Rakinicë, Kopiliq i Epërm, Kllodernicë, Turiqefc, Burojë, Vojnik, Izbicë, Ozrim, Kopiliq i Ulët dhe Açarevë.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

2.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Nga LP 10 kV Turiqevci do te mbesin pa tension keta TS-a nga ora 09:00 deri 18:00:

NS 10/0.4kV Açarevë e Vjetër-1 me kod: 74000006029
NS 10/0.4kV Açarevë-Haxha me kod: 74000006060
NS 10/0.4kV Aqarevë e Vjeter me kod: 74000006025
NS 10/0.4kV Açarevë-Veseli me kod: 74000006026
NS 10/0.4kV Açarevë e Re me kod: 74000006027
NS 10/0.4kV Açarevë-Oruqi me kod: 74000006028
NS 10/0.4kV Açarevë Syla me kod: 74000006030
Vendet: Açarevë.

Arsyeja: Projekte Investive, demontimi i përçuesit ekzistues, demontimi i konzollave ekzistuese, shtrirja e përçuesit të ri, montimi i konzollave metalike, montimi i izolatorëve, tokëzimi i shtyllave të tensionit të mesëm si dhe elementet tjera përcjellëse.

3.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

LP 10kV Likovci (kodi: 74000001) në dy termine nga ora 07:00 deri 07:30 dhe nga ora 15:00 deri 17:00

Vendet: Kryshefc, Morinë, Makermal, Polluzha, Shtuticë, Likofci i Ri, Rezallë,Tushil, Rezallë e Re, Likofci, Obri e Ulët, Murgë, Plluzhinë dhe Ticë.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

4.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Nga LP 10 kV Likovci do te mbesin pa tension këta trafostacione nga ora 07:00 deri 17:00

NS 10/0.4kV Rezallë-Zabeli-1 me kod: 74000001014
NS 10/0.4kV Rezallë-Zabeli-2 me kod: 74000001015
NS 10/0.4kV Rezall e re me kod: 74000001016
NS 10/0.4kV Tushillë me kod: 74000001017
NS 10/0.4kV IPKO me kod: 74000001053
NS 10/0.4kV Tushillë i Ri me kod: 74000001055
Vendet: fshatrat: Rezallë dhe Tushillë.

Arsyeja: Projekte investive, demolimit i Trafokulles së vjetër “Rezalle – Zabeli 2”, Instalimit dhe energjizimi i pas demolimit të Kullës, energjizimi i dy trafostacioneve egzistuese përmes LP të ri dhe energjizimi i LP të ri nga shtylla A162 – A 242

Gjakovë:

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV TS-5 (kodi: 80080013) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: rrugët: 14 Qershori, Bajram Curri, Bujar Roka, Dah Polloshka (1 konsumator), Demush Taha, Dërgut Vokshi, Elton Zherka, Hasan Dashi, Ismail Qemali, Lekë Dukagjini (një pjesë), Luigj Gurakuqi, Mark Malota, Mihail Grameno, Mithat Frashëri, Nënë Tereza (një pjesë), Përmet Vula, Pjetër Bogdani (2 konsumatorë), Tivarit (2 konsumatorë), Sadik Pozhegu (2 konsumatorë), Shefki Shasivari, Shtjefën Gjecovi (2 konsumatorë), Tahir Efendija (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave dhe shtrëngimi i përçueseve.

2.

Nga NS 35/10 kV Malishevë do të ndërprehet:

LP 10kV Banja (kodi: 82082008) nga ora 09:00 deri 14:00

Vendet: Rruga 602 Gjergj Kastrioti – Skenderbeu dhe fshatrat: Banjë, Bellanicë dhe Gajrak.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, shtrëngimi i përçuesve të tensionit të mesëm, verifikimi i vajit në TS 10/0.4kV.

3.

Nga TS 35/10[kV] Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Dobroshi (kodi: 80080007) nga ora 09:00 deri 16:00

Vendet: fshatrat: Batushë, Berjah, Brovinë, Dobrosh, Hereç, Molliq, Nivokaz, Osek Hilë(një pjesë), Pacaj, Skivjan (një pjesë), Stubull; rrugët: Dedë Gjon Luli (një pjesë), Pashko Vasa dhe Lekë Dukagjini.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

Gjilan

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ropotova (Kodi: 62000014) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: Fshatrat: Berivojcë (një pjesë), Bozhec, Busavatë, Drenoc i Ulët, Drenoc i Epërm, Dubovë (një pjesë), Gllogoc, Hodec (një pjesë), Miganoc (një pjesë), Pançellë, Petroc, Ranillug, Ropotovë e Madhe, Ropotovë e Vogël dhe Tomanc.

Arsyeja: Mirembajtje preventive –ndërrimi i kokave kabllovike Perlepnicë Hymje.

2.

Nga TS 110/35//10kV Gjilani 1 do të ndërprehet:

TR 3 (H05) dhe TR 4 (H06) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: rrugët: Afrim Zhitia, Agim Rashiti, Ahmet Gashi (një pjesë), Avdullah Presheva, Evlia Çelebia, Isa Kastrati (një pjesë), Reshat Ymeri, Rexhep Mala, Dervish Cara (një pjesë), Dheu i Bardhë, Fatmir Ibishi (një pjesë), Gjergj Fishta (një pjesë), Gjon Buzuku (një pjesë), Isa Kastrati (një pjesë), Lekë Dukagjini (një pjesë), Memin Beqiri, Molla e kuqe (një pjesë), Qamil Bala (një pjesë), Vëllezërit Frashëri (një pjesë) dhe Gjon Buzuku (një pjesë), Abdullah Tahiri, Brigadat e UÇK-së (një pjesë), Bujanovcit (një pjesë), Gjinollët (një pjesë), Halim Aga, Mehmet Akif Ersoy, Marie Shllaku, Reshat Ymeri, Enver Miftari dhe Xhorxh Vashingtoni, Mulla Idrizi, Arbëria, Bajram Llovca, Edit Durham (një pjesë), Elena Gjika (një pjesë), Gursel Bajram Sylejmani (një pjesë), Ibrahim Temo, Martirët e Gjilanit (një pjesë), Xheladin Kurbaliu (një pjesë), Zabeli i Sahit Agës, Pjesë e rrugës së Bujanovcit, Hidrosistemi në fshatin Përlepnicë, Fab. e baterive I; fshatrat: Përlepnicë, Bunari i Përlepnicës, Kodra e Përlepnicës, Muhaxherët e Përlepnicës, Kmetoc, Kosaqë dhe Shillovë, Velekincë, përfshirë edhe Velekincë e Epërme dhe e Ulët, Pjesë e fshatit Velekincë dhe Zabeli i Sahit Agës, përfshirë edhe stacionin e pompave të ujit, thertoren dhe Fluidin.

Arsyeja: Mirëmbajtja preventive e nënstacionit.

3.

Nga NS 110/20(10) 10[kV] Kamenica do të ndërprehet:

LP 10(kV) Rogana (kodi: 62000012) nga ora 09:00 deri 14:00

Vendet: fshatrat: Hodonc, Karaçevë e Poshtme, Karaçevë e Epërme, Katushnicë (një pjesë) dhe Rogaçicë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, vendosja e 2 shtyllave të tensionit të mesëm dhe bartja e përçuesve.