Fjalë Kyçe

Qeveria hap konkurs për vende pune, ky është numri i atyre që do të pranohen

Qeveria hap konkurs për vende pune, ky është numri i atyre që do të pranohen

Zyra e Kryeministrit, konkretisht Njësia Organizative – Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport ka shpallur sot konkurs publik për marrëveshje për shërbime të veçanta për 143 vende të reja të punës, në kohëzgjatje prej dy muajsh.

Afati i aplikimit është i hapur tetë ditë nga data e publikimit (08/02/2019) deri më 15/02/2019./Gazeta Alo/