Fjalë Kyçe

Qeveria ndan kaq para për Komisionin për shënjimin dhe mirëmbajtjen e kufirit shtetëror

Qeveria ndan kaq para për Komisionin për shënjimin dhe mirëmbajtjen e kufirit shtetëror

Qeveria në mbledhjen e radhës ka marrë vendim për ndarjen e 115 mijë eurove Komisionit shtetëror për shënjimin dhe mirëmbajtjen e kufirit shtetëror.

Kryeministri Ramush Haradinaj tha se do të ndahen 115 mijë euro.

“Zyra e kryeministrit ka pranuar një kërkesë nga komisioni  në vlerë prej mbi 115 mijë euro”.

Qeveria në mbledhjen e radhës ka marrë vendim për ndarjen e 115 mijë eurove Komisionit shtetëror për shënjimin dhe mirëmbajtjen e kufirit shtetëror, raporton EO.

Në këtë mbledhje Qeveria ka në rend dite nëntë pika.