Fjalë Kyçe

Qeveria pezullon shitjet e AKP-së

Qeveria pezullon shitjet e AKP-së

Në mbledhjen e së martes, qeveria e ka miratuar propozimin për pezullimin e shitjeve të AKP-së.

“I kërkohet AKP-së të pezullojë për afat të pacaktuar të gjitha veprimet. AKP ka në plan të japë më qira disa asete të rëndësishme dhe duhet t’i kërkojmë që ta ketë parasysh programin e qeverisë.

Qiradhëniet do të zgjasin pa nevojë dhe mund të shkaktojnë humbje financiare për Kosovën”, ka thënë ministrja e Ekonomisë, Rozeta Hajdari, para se të votohej rreth propozimit.