Fjalë Kyçe

Reduktimet e rrymës për ditët në vazhdim

Reduktimet e rrymës për ditët në vazhdim

KEDS-i ka njoftuar se gjatë ditëve në vazhdim disa zona të Kosovës do të mbesin pa rrymë.

Njoftime 11 dhjetor  2018

Prishtina

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 13.12.2018 në NS 220/35/10 kV Podujeva  dotë ndërprehet:

·         Dalja 10kV Ballovc (Kodi: 14000008) prej orës 09:30 deri në ora 12:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Surkishi, Lladofci, Sfeqla, Dumoshi, Shajkovci, Surdulli, Hertica, Drazhnja, Rakenica dhe Turuqica.

Arsyeja e ndërprerjes: Premontim i shtyllave.

2.

Më 13.12.2018 në NS 220/35/10 kV Podujeva  dotë ndërprehet:

·         Dalja 10kV Fshatrat 2 (Kodi: 14000010) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Sibofc, Lluzhan, Penuhë, Lupç i Epërm, Llugë, Majac dhe Popovë.

 Arsyeja e ndërprerjes: Premontim i shtyllave, ndërrimi i konzollave.

3.

Më 13.12.2018 në NS 35/10 kV Drenasi  dotë ndërprehet:

·         Dalja 10kV Shtrubullova (Kodi: 16021004) prej orës 09:30 deri në ora 12:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shtrubullovë,, Krajkovë, Domanek, Baicë, Tërdevc, Obri 

Arsyeja e ndërprerjes: Premontim i shtyllave 10 kV.

4.

Më 13.12.2018 në NS 35/10 kV Drenasi  dotë ndërprehet:

·         Dalja 10kV Orllati (Kodi: 16021005) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Zabeli i  Ulët, një pjesë  e Llapushnikut, Poterki, Llukovci

Arsyeja e ndërprerjes: Premontim i shtyllave 10 kV.

4.

Më 15.12.2018 në NS 110/10 kV Prishtina 3  dotë ndërprehet:

·         Dalja 10kV Nr.7 Qendra Sportive (Kodi: 12000026) prej orës 09:30 deri në ora 11:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pallati i Rinisë, Pallati i ish- Rilindjes.

 Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i transformatorit toroidal dhe testimi i relesë.

5.

Më 15.12.2018 në NS 110/10 kV Prishtina 3  dotë ndërprehet:

·         Dalja 10kV Nr.10 USA-ID (Kodi: 12000004) prej orës 11:30 deri në ora 13:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: USAID-i.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i transformatorit toroidal dhe testimi i relesë.

6.

Më 15.12.2018 në NS 110/10 kV Prishtina 3  dotë ndërprehet:

·         Dalja 10kV Nr.11 Zyra Amerikane (Kodi: 12000005) prej orës 11:30 deri në ora 13:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Ambasada Amerikane.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i transformatorit toroidal dhe testimi i relesë.

7.

Më 15.12.2018 në NS 110/10 kV Prishtina 3  dotë ndërprehet:

·         Dalja 10kV Nr.12 Lakrishta Dardani SU7 (Kodi: 12000006) prej orës 13:30 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Një pjesë të dardanis.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i transformatorit toroidal dhe testimi i relesë.

8.

Më 15.12.2018 në NS 110/10 kV Prishtina 3  dotë ndërprehet:

·         Dalja 10kV Nr.13 Drini i bardh-Furra (Kodi: 12000007) prej orës 13:30 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Drini i Bardhe 1, Arta I/1, Shtefan Gjeqovi dhe Arta.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i transformatorit toroidal, dhe testimi i relesë.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

2.

Më 14.12.2018  në NS 110/10(20)kV Prishtina 3 dotë ndërprehet:

·         NS 10/04 kV Ismet Krasniqi (Kodi: 12000008127)prej orës 13:00 deri në ora15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: rr. Ismet Krasniqi.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në trafo.

3.

Më 13.12.2018 në NS 110/10 kV Prishtina 3  dotë ndërprehet:

·         Dalja 10kV J 16 Kalabria 2 (Kodi: 10000007) prej orës 13:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja Kalabria.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në trafo.

 Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Gjakovë

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 13.12.2018 në TS 35/10 kV Gjakova I dotë ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Dobroshi (Kodi: 80080007prej orës 09:30 deri ne ora 12:30

 Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: fshatrat: Batushë, Berjah, Brovinë, Rr.Dedë Gjon Luli (një pjesë), Dobrosh, Hereç, Rr.Lekë Dukagjini,  Molliq, Nivokaz, Osek Hilë(një pjesë), Pacaj, Rr.Pashko Vasa, Skivjan (një pjesë)dhe Stubëll.

Arsyeja e ndërprerjes:  Ndërrimi i një shtylle të drurit.

2.

Më 13.12.2018 në TS 35/10 kV Gjakova I dotë ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Ereniku (Kodi: 80080011prej orës 13:00 deri ne ora 16:00

 Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.Fehmi Agani, Lugbunari, rr.Nënë Tereza, Qerim, rr.Sadik Pozhegu dhe rr.Wesley Clark.

Arsyeja e ndërprerjes:  Ndërrimi i dy shtyllave të drurit.

3.

Më 13.12.2018 në TS 35/10 kV Xërxa (Kodi: 82081) dotë ketë ndërprerëje totale prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Xërxa-Sillosi dhe fshatrat: Gexhë, Radostë, Ratkoc, Çifllak, Denjë, Dobidol, Guri Kuq, Kaznik, Kramovik, Polluzhë, Rakovinë, Ratkoc, Bellacërkë, Berjakë dhe Sapniq.

Arsyeja e ndërprerjes: Rregullimi i nderprerësit.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 13.12.2018 në TS 35/10 kV Malisheva dotë ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Kijeva (Kodi: 82082007prej orës 10:00 deri ne ora 16:00

 Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Balincë, Bubavec, Drenoc, Gollubovc, Kijevë, Llazicë, Lubizhdë, Mleqan, Plloçic, Polluzhë dhe Stapanicë.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i dy shtyllave të drurit.

Pejë

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 13.12.2018 në TS 35/10 kV Gurakoci dotë ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Dobrusha (Kodi: 50052001prej orës 13:00 deri ne ora 16:00

 Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Prekallë, Dobrushë, Kashicë, Dobrusha e Epërme, Staradran, Elshan, Berishë, Mavraj, Llugat e Poshtme dhe të Epërme dhe Ruhoti.

Arsyeja e ndërprerjes:  Ndërrimi i shtyllave të tensionit të lartë.

2.

Më 13.12.2018 në TS 35/10 kV Gurakoci dotë ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Zallqi (Kodi: 50052003prej orës 09:30 deri ne ora 12:30

 Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gurakoc- Musollët, Gurakoci, Prekalla, Trubohoci, Zabllaqi, Zallqi, Shalonovici, Osojani, Tupeqi, Bllagaqi dhe Dreja.

Arsyeja e ndërprerjes:  Pastrimi i trasesë.

3.

Më 13.12.2018 në TS 110/10 kV Klina dotë ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Klinavci (Kodi: 52000002prej orës 10:00 deri ne ora 14:00 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Klinavc, Gjurgjevik i Vogël, Kërnicë, Shtupel, Bingjë, Grapc, Leskoc, Krushevë e Vogël, Radulloc, Pataqan, Zllakuqan, Krushevë e Madhe, Ranoc, Berkovë dhe  Rudica.

Arsyeja e ndërprerjes:  Ndërrimi i shtyllave.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 13.12.2018 në TS 110/10 kV Deçani dotë ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Strellci (Kodi: 53000004prej orës 09:00 deri ne ora 12:00 dhe prej orës 14:00 deri nëora 16:30

 Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Isniq, Lebush, Strellc i Epërm dhe Strellc i Ulët.

Arsyeja e ndërprerjes:  Shtrirja e kabllit 10 kV.

2.

Më 13.12.2018 në TS 110/10 kV Deçani dotë ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Juniku (Kodi: 53000007prej orës 10:00 deri ne ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Lloqan, Dranoc, Sllup, Voksh, Polana, Poberxh, Prilep, Rastavic, Baballoq, LA Ramadani, Junik, Jasiq dhe Gjocaj.

Arsyeja e ndërprerjes:  Vendosja e mbajtësve katodikë.

Ferizaj

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 13.12.2018 në TS 110/35/10 kV Lipijan dotë ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Baza e asfaltit (Kodi: 41000005prej orës 09:30 deri ne ora 12:30

 Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Baza e asfaltit, Jeta  e re, Gracka e Vjetër, Topliqani dhe Gracka e Vogël.

Arsyeja e ndërprerjes:  Pastrimi i trasesë.

1.

Më 13.12.2018 në TS 110/35/10 kV Lipijan dotë ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Kraishta (Kodi: 41000002prej orës 13:00 deri ne ora 16:00

 Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rufci I Ri, Rufci i Vjetër, Hallaqi i Vogël, Hallaqi i Madh, Ribar i Vogël, Ribar i Madh, Zllakuqani, Kraishta, Bujani, Bregu i Zi, Godanci i Epërm, Varigoci dhe Kraishta.

Arsyeja e ndërprerjes: Premontim i shtyllave dhe ndërrimi i konzollave.

Mitrovica

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 13.12.2018 në NS 35/10 kV Shupkovci   dotë ndërprehet:

·         Dalja 10kV Shala (Kodi: 71074001) prej orës 09:30 deri në ora 12:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Reka, Tunelli i Parë, Kutllofc, Mazhiqi, Rashani, Terstena, Bare, Bajgora, Vidishiqi, Kovaqica, Kaqanolli, Rahova, Boletini, Zhazha, Vllahia, Zijaqa, Maxhera, Melenica, Dedia, Zabërgja dhe Selaci.

 Arsyeja e ndërprerjes: Punimi i kokave kabllovike.

1.

Më 13.12.2018 në NS 35/10 kV Shupkovci   dotë ndërprehet:

·         Dalja 10kV Kqiqi (Kodi: 71074002) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shupkovci, Kçiqi i Vogël dhe Kçiqi i Madh.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e shtyllave 10 kV.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1

Më 13.12.2018 në NS 110/10 kV Skenderaj do të ndërprehet:

•             Dalja 10 kV Runiku (Kodi: 74000005) prej orës 11:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Klinë e Epërme, Qubrel, Kotorr, Vitak, Kastriot, Runik, Banjë, Surigan, Radishevë,  lagjet Mecini, Berani dhe Qitakët, Leqini dhe Tërrnova.

Arsyeja e ndërprerjes: Ngritja e shtyllave në tension të lartë, kyçja nga rrjeti egzistues në të riun  dhe ndërrimin e trafostacioneve egzistuese nga kulla në trafo- shtyllë.

Priziren

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 13.12.2018 në TS 110/35/10 kV Prizireni I dotë ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Rahoveci (Kodi: 30000015prej orës 09:30 deri ne ora 12:30 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Euro Graniti, Atmaxha I, Atmaxha II, Tupeci I, Tupeci II, Tupeci III, Landovica, Tulltorja I, Tulltorja II.

Arsyeja e ndërprerjes:  Premontim i shtyllave në LP 10 kV.

2.

Më 13.12.2018 në TS 110/35/10 kV Prizireni I dotë ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Podrumi  (Kodi: 30000014prej orës 13:00 deri ne ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Atmaxha, Nasheci I, Nasheci II, Mazreku, Kojusha, Nasheci, Gurshita, Gjonaj I, Gjonaj II, Gjonaj III dhe Zymi. 

Arsyeja e ndërprerjes:  Premontim i shtyllav në LP 10 kV.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 14.12.2018 në TS 110/35/10 kV Theranda dotë ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Studenqani  (Kodi: 32000018prej orës 11:00 deri ne ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Studenqan, Doberdelan, Samadraxhë, Motel Illyria, Gurëthyesi ENISI, Celi AG, Sejdi Binaku, Flori Kopshtar, Fabrika e Plastikës Gani Sallauka, Pompat e ujit: Studenqan, Dobërdelan dhe Samadraxhë.

Arsyeja e ndërprerjes:  Punime në rrjet.

Gjilan

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 13.12.2018 në TS 35/10 kV Gjilani II dotë ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Kufca (Kodi: 60061006prej orës 09:30 deri ne ora 12:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kufca, Stanishor, Mellci, Strazhë, Kosmata, Draganca, Manastiri, Mozgovë, Makreshi i ulët dhe i Epërm, Draganci i Vjetër.

Arsyeja e ndërprerjes:  Ndërrimi i shtyllave.

2.

Më 13.12.2018 në TS 35/10 kV Gjilani II dotë ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Frigoriferi (Kodi: 60061005prej orës 13:00 deri ne ora 16:00 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kufca e shqiptarve, Baja Bazenti, Çarkorja.

Arsyeja e ndërprerjes:  Shtërngimi i përçuesve.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 13.12.2018 në TS 110/20/10 kV Kamenica dotë ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Muqiverci (Kodi: 62000011prej orës 10:00 deri ne ora 16:00 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Berivojcë, Qarrakofc, Dajkovc, Shipashnicë e Ulët, Muçivërc, Rogoçicë, Novosella, Karaçeva e Ulët dhe e Epërme.

Arsyeja e ndërprerjes:  Punime në rrjet.