Fjalë Kyçe

Samiu “nxjerr të palarat” e Rrushes, çfarë ndodhi para takimit me Mevlanin

Samiu “nxjerr të palarat” e Rrushes, çfarë ndodhi para takimit me Mevlanin

Rrushja ka zgjedhur në takim Mevlanin për këtë javë.

Teksa komentohej takimi i tyre, Samiu ka treguar se Rrushja e telefonoi duke i thënë se do të zgjidhte dikë tjetër. Këtë e konfirmoi edhe Erjoni duke treguar takimin që kanë pasur në një lokal të përbashkët.

Samiu: Në mëngjes, 10 minuta para se të bëje takim me Mevlanin më ke thënë që kisha për të zgjedhur dikë tjetër dhe zgjodha tjetër kënd.

Rrushe: Unë atë që kam dashur ta zgjedh e kam dashur. Nuk e di çfarë janë duke folur. Mos rrej.

Erjoni: Kishim qenë në një lokal të përbashkët dhe në një moment në shaka e sipër, kemi folur për takimet më ka thënë që kam dashur të të zgjedh ty.

Rrushe: Samiu më ka thënë mos e zgjedh Erjonin se do të të refuzojë.

Samiu: Po normal se unë të dua për vete./tch