Fjalë Kyçe

Serbët në qendër të Beogradit dalin me parullën: Shqiptarët janë vëllezërit tanë

Serbët në qendër të Beogradit dalin me parullën: Shqiptarët janë vëllezërit tanë

Dy serbë kanë dalur me parullë në mes të Beogradit, në të cilën shkruan: Shqiptarët janë vëllezërit tanë.

Kjo u bë e ditur përmes disa postimeve nëpër rrjete sociale, teksa shihen dy të rinj të nacionalitetit serb, që mbajnë në duar një pankartë në të cilën shkruan se shqiptarët janë vëllezërit e serbëve.

Sipas tyre, ky i ri serb ka shumë shoqëri me shqiptarë dhe respekt per ta.