Fjalë Kyçe

Sërish dobësohet euro karshi lekut

Sërish dobësohet euro karshi lekut

Kjo e martë ka shënuar një dobësim të monedhës së Eurozonës, e cila ka zbritur sot në kuotën e 122.7 lekëve.

Ndërkaq paundi britanik ka regjistruar një rritje të ndjeshme prej 0.4 pikësh duke u ngjitur në nivelin e 142.7 lekëve.

Dollari amerikan nuk ka pësuar ndryshime të vlerës duke vazhduar edhe sot të këmbehet me 111.2 lekë.

Franga zvicerane ka arritur në vlerën e 111.7 lekëve duke shënuar sërish rritje.

Dollari kanadez dhe ai australian këmbehen sot me përkatësisht 83.8 lekë dhe 76 lekë.