Fjalë Kyçe

Shenjat që tregojnë se nuk po ju vlerësojnë sa duhet

Shenjat që tregojnë se nuk po ju vlerësojnë sa duhet

Ju jeni një person që jep, jepni kohën tuaj, burimet tuaja, këshillat tuaja, dashurinë tuaj.

Si do ta dini nëse kjo po ju ndihmon të rriteni jetën tuaj apo është duke ju bërë të ndiheni të papërshtatshëm?

Ja tre shenja që nuk po jua vlerësojnë përpjekjet tuaja.

Ju nuk jeni duke çuar përpara qëllimet tuaja të jetës

Koha e kaluar me personin ose grupin fokusohet në jetën e tyre ose në problemet e tyre, mund të vërehet një çekuilibër, koha që kaloni së bashku nuk ju ndihmon të ecni përpara drejt qëllimeve të jetës suaj, njofton Klan Kosova.

Mirënjohja

Ju ende “dëshironi” të ndiheni që të tjerët ua njohin meritat, nuk ndiheni të vlerësuar për kontributin tuaj dhe për talentet tuaja, dhe ju dëshironi diçka të re në formën e vlerësimit, njohjes ose konfirmimit.

Fyerje

Ka një ndjesi trazire brenda jush, që duket si zhgënjim ose zemërim për pabarazinë midis asaj që jepni dhe asaj që merrni, ju dëgjoni në kokën tuaj fjalët e zhgënjimit dhe zemërimit, si për shembull “nuk është reciprok”, ose “ata duhet të më vlerësojnë më shumë”, ju thellë-thellë do të donit të mos bënit aq shumë për personin ose grupin.