Fjalë Kyçe

Shenjat që tregojnë se partneri nuk është më i lumtur me ju

Shenjat që tregojnë se partneri nuk është më i lumtur me ju

19% e amerikanëve janë të pakënaqur në marrëdhëniet e tyre, por ata qëndrojnë së bashku me partnerin e tyre. Më poshtë gjeni disa prej shenjave që e tregojnë këtë, transmeton Gazeta Metro.

Ndërsa është e pamundur të lexoni mendjen e një personi tjetër për të ditur me siguri nëse diçka nuk është në rregull, ekzistojnë shenja të caktuara të sjelljes që mund të zbulojnë qëllimet e vërteta të partnerit tuaj dhe të tregojnë se ata nuk janë më të kënaqur nga marrëdhënia.

-Partneri juaj nuk ju përfshin aq shumë në jetën e tij, sa dikur.

-Duket se ndjenjat e partnerit tuaj ndryshojnë gjatë gjithë kohës.

-Partneri juaj nuk tregon ndonjë tërheqje fizike.

-Ju vazhdimisht përlaheni pa ndonjë arsye të dukshme.

-Ndiheni sikur marrëdhënia juaj nuk po shkon askund.

-Partneri juaj ‘pajtohet’ me gjithçka që thoni.

-S’ju kushton vëmendje.