Fjalë Kyçe

Shihni se si ia pastron dhomën miu këtij pensioneri

Shihni se si ia pastron dhomën miu këtij pensioneri

Kafshët që pastrojnë shtëpitë zakonisht kufizohen vetëm në filma dhe përralla.

Por, përkundër kësaj, një mi i vogël e ka sjellë këtë skenario në realitet, i cili është filmuar duke rregulluar një dhomë të veçantë të një pensioneri, transmeton lajmi.net.

Stephen Mckears, 72-vjeç, vuri re se gjërat po ndërronin vendin shpesh në dhomën e tij në veçantë.

Elektricisti i pensionuar pa bulonat plastikë të zhvendosur në një paketim të akulloreve, të cilin ai e përdor për të ushqyer zogjtë.

Çdo natë e më shumë, objektet filluan të grumbulloheshin në po këtë vend, gjë që i ngjalli dyshime 72-vjeçarit dhe e detyroi ta vendoste një kamerë përgjatë natës.

Këto janë filmimet që ai ndau me Daily Mail.