Fjalë Kyçe

Shkenca tregon sa shpesh duhet t’i lani flokët

Shkenca tregon sa shpesh duhet t’i lani flokët

Një ndër vështirësitë më të mëdha është gjetja e shampos për larjen e flokëve.

Shumëllojshmëria e këshillave të disponueshme për lloje krejtësisht të ndryshme të flokëve – me yndyrë, të thata, të dëmtuara dhe të trajtuara me ngjyra – na konfuzojmë në atë nëse kemi zgjedhur shampon e duhur, transmeton lajmi.net.

Hapi i parë i rëndësishëm për të kuptuar se sa shpesh keni nevojë të lani flokët dhe të kuptoni se çfarë lloj flokësh keni.

Ndërsa shumë vuajnë me kokën e thatë dhe zbokthin, të tjerët luftojnë me rritjen e vajit dhe flokët e yndyrshëm.

Edhe pse disa ballafaqohen me flokë të thyer dhe të brishtë, të tjerë mburren me flokë të përkryer, normalë.

Stilisti freng i flokëve, Julien Farel, thotë se ka vënë re se klientët e tij kanë shumë më pak gjasa të vuajnë me flokët me yndyrë, në qoftë se ata nuk i lajnë flokët çdo ditë