Fjalë Kyçe

ShKK shpallë konkurs për 50 gardianë

ShKK shpallë konkurs për 50 gardianë

Shërbimi Korrektues i Kosovës shpall konkurs për Zyrtar Korrektues, 50 (pesëdhjetë) vende pune.

Përmes një njoftimi SHKK ka njoftur se aplikimi për pozitën e zyrtar korrektues fillon me datë 11.11.2021 dhe do të jetë i hapur deri më 25.11.2021, që konsiderohet si ditë e fundit e mbylljes së konkursit.

Konkursi i plotë: https://shkk.rks-gov.net/publikimet/471/mundesi-punesimi/471