Fjalë Kyçe

Shpërthimi i mbrëmshëm në Nju Jork që u cilësua si sulm alien

Shpërthimi i mbrëmshëm në Nju Jork që u cilësua si sulm alien

Përdoruesit e Twitterit shpërthyen me komente që nënkuptonin se alienët mund të ishin shkaktar të shpërthimit të një centrali të energjisë elektrike që ngjyrosi qiellin e Nju Jorkut natën e së enjtes.

Zyrtarët thanë se shpërthimi ndodhi si rezultat i një zjarri që ndodhi në centralin Astoria East & North Queens Con Ed, por komentuesit nuk menjëherë dolën me teoritë e tyre për sulm nga një botë tjetër.

Një grua shkroi: “Një dritë blu e ndritshme po ndriçon qiellin mbi Queens dhe po thonë se është një shpërthim në një termocentral … kjo është pikërisht ajo kur duan të mbulojnë një pushtim alien. #Mos u mashtroni’

Një tjetër ka postuar një alien duke vallëzuar mbi horizont dhe dikush tjetër një UFO.

Prodhuesi i filmit Tariq Nasheed gjithashtu shpotiti: “Meqenëse tani ekziston një pushtim i huaj në NYC, do të doja t’i referoja disa oferta të mëdha zbritje në Rentals në Airbnb në Manhattan. Përdorni kodin promo ANAL PROBE #bluelight. ‘

Një tjetër grua këmbënguli se ajo po planifikonte të fillonte një shkollë për të rinjtë e talentuar që fituan superfuqitë nga shikimi në mbrëmjen e së enjtes.

‘Nëse dikush në NYC ka sonte superfuqitë, ju lutem më kontaktoni. Po filloj një shkollë për të rinjtë e talentuar në Westchester. #Bluelight, “shkroi ajo.

Dikush tjetër shtoi: ‘Një lloj dëshpërimi për të ditur se apokalipsi do të fillojë derisa njerëzit postojnë në Twitter,’. /Gazeta Alo/