Fjalë Kyçe

Shqiptarët e Diaspores gjatë Karantimit: Gruaja rrah burrin, ai i publikon gjestet e pahijshme

Shqiptarët e Diaspores gjatë Karantimit: Gruaja rrah burrin, ai i publikon gjestet e pahijshme

Në rrjetet sociale po qarkullon një video, teksa një grua shfaqet duke kërcënuar bashkëshortin e saj.

E njëjta në prani të fëmijëve ndjek burrin e saj për ta rrahur.

Gruaja e ‘egër’ flet shqip dhe nuk ndalet së ofenduari babain e fëmijëve të saj, duke bërë njëkohësisht veprime të pahijshme.

Video në fjalë ëshë xhiruar nga burri i saj, nga i cili edhe mendohet se është shpërndarë.