Fjalë Kyçe

Si ndal as koronavirusi! Të rinjtë britanikë “tërbohen” në klubet e natës

Si ndal as koronavirusi! Të rinjtë britanikë “tërbohen” në klubet e natës

Me fundjavën, erdhën dhe festat e shthurura të britanikëve. Mijëra të rinj janë parë në rrugët kryesore të qyteteve, ku nuk kanë munguar dhe prapësirat.

Disa duket se e kishin tepruar pak me alkoolin dhe janë parë të shtrirë në rrugë, ndërsa të tjerë u shfaqën tejet të lumtur pasi më në fund mund të frekuentonin ambientet e tyre të preferuara.

Ajo që u vu re ishte dhe që distancimi mes tyre nuk respektohej, duke e vështirësuar akoma më shumë punën e autoriteteve policore…

Për më shumë ju ftojmë të ndiqni fotot e mëposhtme.