Fjalë Kyçe

Si t’i parandaloni dhimbjet e dhëmbit në kushte shtëpiake

Si t’i parandaloni dhimbjet e dhëmbit në kushte shtëpiake

Sipas analizave rreth 3 milion njerëz vuajnë nga dhimbjet e dhëmbit çdo ditë.

Dhe ky numër gjithmonë është në rritje e sipër arsyet janë nga më të ndryshmet për këto dhimbje, njofton Klan Kosova.

Pjesa më e madhe e njerëzve vizitojnë dentistin sapo iu paraqiten këto probleme, por ekzistojnë disa truke se si t’i ndaloni këto dhimbje edhe në kushte shtëpiake.

Disa nga këto truke janë si vendosja e qepës në dhëmbë, kripa e detit, qesja e çajit pepermint, vendosja e gjërave të ftohta në faqe, si dhe hudhra.