Fjalë Kyçe

Sot pritet të lirohet nga spitali, Bill Clinton

Sot pritet të lirohet nga spitali, Bill Clinton

Ish-presidenti i SHBA-së, Bill Clinton, është përmirësuar pas infeksionit dhe pritet të lirohet nga Qendra Mjekësore e Univesitetit të Kalifornias të dielën.

Zëdhënësi i tij Angel Urena ka njoftuar nëpërmjet postimi në Twitter.

“Ai po vazhdon të bëjë përparim të shkëlqyeshëm”, ka thënë Urena, që ka thënë se do të lirohet të dielën.