Fjalë Kyçe

Albin Xhafolli flet për IHF-në, pasi ka shënuar golin e parë të Kosovës në kampionate botërore

Albin Xhafolli flet për IHF-në, pasi ka shënuar golin e parë të Kosovës në kampionate botërore

Albin Xhafolli për IHF-në, pasi ka shënuar golin e parë të Kosovës në kampionate botërore:

“Nuk di çka të them, është moment i madh. Është vendi im dhe unë ndjehem shumë i lumtur për veten dhe djemtë, vetëm që ia kemi dalur të arrijmë në botëror. Por të shënosh golin e parë për Kosovën është diçka e madhe që asnjëherë nuk kam menduar se do të më ndodhë mua. Përkundër humbjes jam krenar se si filluam nga minuti i parë i ndeshjes, pasi kemi luajtur shumë mirë.”