Fjalë Kyçe

Suharekë: Para se ta prej kurbanin, e hip në luhatëse të fëmijëve

Suharekë: Para se ta prej kurbanin, e hip në luhatëse të fëmijëve

Një veprim jo i mirë dhe duke shkelur vendimet e Bashkësisë Islame ka ndodhur në Suhareke.

Bashkësia Islame vendosi që për Kurban Bajram mos të bëhet therja e kurbanit, mirëpo një qytetari nga Suhareka nuk i ka penguar kjo duke vazhduar me avazin e vjetër.

Ai ka vendosur që të ther një kurban, madje para kësaj e ka malltretuar duke e hip në hulajë të fëmijëve dhe duke u tallur me të, shkruan Gazeta Metro.

Ai e ka incizuar këtë dhe e ka publikuar në rrjetin social Tik Tok dhe ajo tani është bërë virale në të gjitha rrjetet e tjera.

Më poshtë keni videon.