Fjalë Kyçe

U divorcua nga gruaja pa dijeninë e saj: Kërkohet nga policia

U divorcua nga gruaja pa dijeninë e saj: Kërkohet nga policia

Një burrë nga Teksasi kërkohet nga autoritetet pasi deshi të divorcohej nga gruaja e tij por me sa duket kjo ndodhi pa dijeninë e saj, transmeton Gazeta Metro.

Paul Nixon, 51 vjeç, dyshohet se u nda nga gruaja e tij duke përdorur dokumente të falsifikuara thanë autoritetet.Gruaja e Nixon u tha hetuesve se burri “bëri kërkesë për divorc dhe përfundoi tërë procedurën pa dijeninë ose pëlqimin e saj dhe se gjykata kishte përfunduar të gjitha seancat dhe kishte paraqitur dekretin përfundimtar të divorcit.”

Nixon, nga Harris County, paraqiti “disa dokumente të falsifikuara dhe informacione të rreme” në një gjykatë , “duke përfshirë një heqje dorë të falsifikuar ” dhe një nënshkrim të falsifikuar nga një noter publik në përpjekje për të divorcuar gruan e tij.

Nixon dhe gruaja e tij ishin martuar vetëm për “dy vjet” para se ai të shkonte përpara me divorcin e tyre, pa aprovimin e saj. Dekreti i divorcit është lënë i lirë që kur është paraqitur në mënyrë mashtruese, thanë zyrtarët. Herman tha se Nixon dhe gruaja e tij “janë akoma të martuar ligjërisht”.

Nixon kërkohet për shkatërrim të rëndë dhe ka një urdhër për arrestimin e tij.