Fjalë Kyçe

Uji i trëndafilit largon skuqjen në lëkurë

Uji i trëndafilit largon skuqjen në lëkurë

Uji i trëndafilit është krijuar nga distilimi i petaleve të trëndafilit me avull. Ky ujë ka aromë të mirë dhe përdoret nga shumë njerëz në vend të parfumeve.

Uji i trëndafilit mendohet se ka prejardhjen nga Mesjeta, origjinën mendohet se e ka nga Irani.

Po ashtu ky ujë përdoret edhe në ushqime të ndryshme por edhe si parfum, transmeton Klan Kosova.

Nëse keni skuqje apo irritim në lëkurë është mirë të vendosni këta ujë në trup, pasi do të largojë këtë situatë që jeni.

Videoja më poshtë tregon se si të krijoni këtë ujë.