Fjalë Kyçe

Vajza ia thërret policinë babait pasi ia mori telefonin

Vajza ia thërret policinë babait pasi ia mori telefonin

Një vajzë 16 vjeçare ia thirri policinë babait të saj, pasi ia mori telefonin asaj si dënim për t’ia vendosur fjalëkalim, thonë zyrtarët e Ohajos.

Pamjet e kamerave të trupit tregojnë momentin kur oficerët iu përgjigjën thirrjes në 911 të bërë nga adoleshentja, e cili u tha dispeçerëve: ‘Babai im mori telefonin tim, që është pronë e imja dhe kushton 800 dollarë e që nuk i përket atij. Ai nuk e bleu atë. ‘
Lejtnant James Wilson i Departamentit të Policisë së Euklidit Jugor tha se oficerët e trajtuan rastin si një mundësi për mësimdhënie, duke u thënë: ‘Sigurisht nëse do të ishim të zënë, do të shtyhej në turnin tjetët, por ne ende kemi detyrim për t’u përgjigjur’.
Babai, Anthony Robertson dhe vajza e tij ishin të dy të ulur jashtë shtëpisë kur oficerët arritën të shtunën pasdite.

Adoleshentja, emri i të cilës nuk është publikuarr për shkak se ajo është e mitur, mund të dëgjohet duke thënë: ‘Dua telefonin tim.’
Më pas Robertson shpjegon: “Kam marrë telefonin e saj, sepse ajo është e mitur, dhe nuk dua që ajo ta ketë atë.
“Unë nuk mund ta inspektoj atë, sepse telefoni është i mbyllur, kështu që unë e mora atë.”