Fjalë Kyçe

Vajza trajnon zogun për të sulmuar dhe nuk ka frikë të përdor fuqitë e saj

Vajza trajnon zogun për të sulmuar dhe nuk ka frikë të përdor fuqitë e saj

Një përdorues I Twitter @Apex_sH ka postuar një video të aftësive mahnitëse të mbesës së tij.

Vajza ka aftësi të pabesueshme që ta bëjë zogun e saj që mban si kafshë shtëpiake, të sulmojë këdo që ajo I bërtet.

Pa asnjë hezitim, zogu I saj e sulmon personin që po e xhiron videon.

https://twitter.com/Apex_sH/status/1123337981677453313