Fjalë Kyçe

Vajza trevjeçare mbeti e bllokuar në autobusin e shkollës

Vajza trevjeçare mbeti e bllokuar në autobusin e shkollës

Një vajzë trevjeçare ishte bllokuar në autobusin e shkollës për pesë orë pasi e kishte zënë gjumi dhe kishte ra midis karrigeve, derisa të zbulohej nga pastruesit në garazhet e kompanisë.

Mali Jones po udhëtonte me autobusin e një kompanie për të shkuar në klasën e parashkollorëve në shkollën fillore Ogmore Vale në Bridgend të Uellsit, më 22 nëntor, kur ajo mbeti e bllokuar në automjet.

Foshnja e pikëlluar, e cila kishte mbetur në autobus deri në ora 9 pasdite, u zbulua pesë orë më vonë pasi ajo u zgjua nga pastruesit pasi u lag në terminalin në Brynmenyn.

Nëna e Malit, Amy Gibson, 27 vjeçe, mori vetëm një mesazh nga shkolla në orën 11, duke e informuar atë se fëmija i saj nuk kishte ardhur – por shton se nuk është bërë asnjë përpjekje për të kontaktuar partnerin e saj.

Zonja Gibson ishte në punë në atë kohë dhe nuk ishte në gjendje të kontrollonte telefonin e saj deri në orën 16:00 për shkak të rregullave të vendosura nga punëdhënësi i saj.

Ajo tha: “Unë kam qenë vërtet e tronditur. Kur ajo më pa mua ajo po qante dhe tha se ajo ishte lënë në autobus’