Fjalë Kyçe

Vazhdojnë aktivitetet e policisë për ngritjen e sigurisë në trafik dhe parandalimin e përhapjes së COVID-19

Vazhdojnë aktivitetet e policisë për ngritjen e sigurisë në trafik dhe parandalimin e përhapjes së COVID-19

Policia ka bërë të ditur se janë duke vazhduar aktivitetet e tyre me qëllim ngritjen e sigurisë në trafik dhe parandalimin e përhapjes së pandemisë.

Gjatë këtyre aktiviteteve, ata kanë hasur në disa parregullsi.

Drejtoria rajonale e policisë, Patrullat e trafikut rajonal në Gjilan në implementim të planit operativ, me qëllim të ngritjes së sigurisë në trafik gjatë periudhës kohore 21/23-01.2022, kanë gjet pa rregullësi në komunikacion si dhe në mos zbatimin e masave anti-covid-19.

Ku për shkeljet dhe veprimet ndaj shkelësve te ligjit janë ndërmarr këto masa ligjore:

Mos respektimi i shpejtësisë së kufizuar:134

Mos respektimi i këmbësorëve: 1

Drejtimi i mjetit pa patentë shofer:3

Rripi i sigurisë: 21

Gjendja jo e rregullt teknike e automjetit:1

Skadimi i afatit të regjistrimit të automjetit:6

Kyçja e pa rregullt në rrugën kryesore: 3

Mosrespektim i urdhrit të policit: 3

Mjetet pjesëmarrëse në trafik pa sinjalizim të duhur ndriçues:6

Xhamat e errët, vendosja e foljes ose materialit tjetër: 3

Përdorimi i telefonit mobil gjatë drejtimit të mjetit:11

Kundërvajtje tjera, bazuar në ligjet në fushën e trafikut rrugor:113

Total: 305 gjoba