Fjalë Kyçe

Vendet sekrete të cilat Google Maps nuk iu lë t’i shihni

Vendet sekrete të cilat Google Maps nuk iu lë t’i shihni

Google Maps kanë një mision të fuqishëm për të dokumentuar çdo cep të Tokës – por disa vende janë aq sekrete sa që nuk lejohen të zgjidhen.

Nga bazat ushtarake, ishujt misterioze dhe madje edhe një shtëpi të rastësishme në Stockton-on-Tees, janë disa pika të fshehta që Google Maps nuk do t’iu tregojë, transmeton lajmi.net.

Nuk është e qartë se pse pjesa më e madhe e këtyre vendeve censorohen, por disa dyshojnë se lidhet me historinë bërthamore të vendeve.

Një ndër vendet ishte edhe një ishull në Rusi, i cili mund të shfrytëzohet nga presidenti i këtij vendi për testime të armëve.

T’i ndjekim ato më poshtë:

Morura

2207 Seymour Avenue

Një shtëpi në Stockton

Ishulli Jeannette, Rusi