Fjalë Kyçe

Vërshimet në këtë vend rrënojnë shtëpi dhe ura

Vërshimet në këtë vend rrënojnë shtëpi dhe ura

Bosnja e Hercegovina është ballafaquar me vërshime e rrëshqitje dheu pas shkrirjes së borës dhe motit me erë të fuqishme e të reshura të shumta.

Mediet lokale bëjnë të ditur se ndonëse të reshurat e shiut në orët e pasdites kanë pushuar, të rrezikuara janë shumë rajone anembanë vendit, ndërsa ekipet e shpëtimit janë në punë për t’u dalë në ndihmë njerëzve në Bushovaçë, Zenicë e Haxhiqi.

Gjendje e ngjashme është edhe në Sarajevë, ku stihia e ujit ka rrënuar urën e re të në Ilixhë.