Fjalë Kyçe

Vërshimet shkatërrojnë Gjermaninë

Vërshimet shkatërrojnë Gjermaninë

Mbi 80 persona kanë vdekur dhe qindra të tjerë ende janë të zhdukur pas përmbytjeve që goditën Gjermaninë.

Helikopterët kanë nxjerrë banorët e bllokuar nga majat e çative, derisa mijëra ushtarë, policë e punëtorë të emergjencave po kërkojnë për të mbijetuar.

VIDEO