Fjalë Kyçe

Violinistja “qetëson” banorët e tmerruar nga bombardimet në Ukrainë

Violinistja “qetëson” banorët e tmerruar nga bombardimet në Ukrainë

Violinistja dhe mësuesja Vera Lytovchenko ka organizuar një teatër në bodrum ku ka luajtur me violinën e saj për banorët e tjerë të Kharkiv-it që janë të tmerruar nga bombardimet ruse.

Lytovchenko tha se ishte frymëzuar duke parë një nga studentët e saj duke luajtur në një strehë të improvizuar.

“Ishte shumë e vështirë të luash dhe të mendosh se nuk ishte luftë. Por vendosa të bëj diçka”, tha Lytovchenko.

“Ne jemi bërë një familje në këtë bodrum”.