Fjalë Kyçe

“Virusi apokaliptik nga pulat që mund të vrasë gjysmën e popullsisë së botës”

“Virusi apokaliptik nga pulat që mund të vrasë gjysmën e popullsisë së botës”

Një virus apokaliptik nga fermat e pulave mund të vrasë gjysmën e popullsisë në botë. Sipas shkencëtarëve, koronavirusi nuk është asgjë para këstij virusi, që mund të shkaktojë një tragjedi të madhe.

Dr.Michael Greger pretendon se lidhja jonë e ngushtë me kafshët na bën të prekshëm ndaj llojeve të të rrezikshme të pandemive.

Koronavirus u përhap në të gjithë botën si “zjarr” dhe vrau më shumë se 364.000 njerëz, pasi besohet se erdhi nga lakuriqët.

Ai ka shkruar një libër të ri të tilluar: “How To Survive A Pandemic” ku detajon se: “për sa kohë që ka shpendë, do të ketë pandemi”, duke shtuar: “Në fund të fundit, mund të jemi ne ose ata”.

Shkencëtari pretendon se sëmundjet e “fshehura” te pulat mund të na zhdukin, shkruan “The Sun”