Fjalë Kyçe

Xhelozia e shtyn ta vrasë edhe motrën

Xhelozia e shtyn ta vrasë edhe motrën

Një vajzë e vrau motrën e saj pasi që e goditi 189 herë me thikë.

Por asaj nuk i mjaftoi vetë vrasja, i’a nxjerri sytë dhe i ka prerë veshët nga tërbimi i xhelozisë.

Motra kishte thënë se vrasjen e kishte kryer i dashuri i saj, 44-vjeçari Alekseji Fatev. Por prokuroria thotë se ai ka qenë thjesht dëshmitar, dhe vrasësja është e motra, edhe pse kufoma e Stefania u gjet te apartamenti i tij.

Ai tha se kishte dalë të blinte verë te një dyqan aty pranë, dhe ngjarja kishte ndodhur gjatë kësaj kohe. Fatev thotë se e ndaloi Elizavetën që të mos ikte, para se të merrte policinë.