Fjalë Kyçe

Zgjidhet gruaja më e bukur në botë sipas ekuacionit të Greqisë së lashtë

Zgjidhet gruaja më e bukur në botë sipas ekuacionit të Greqisë së lashtë

Gruaja më e bukur në botë, sipas Golden Ratio Beauty Phi, një mënyrë matematikore që përdorej në Greqinë e lashtë për të përcaktuar nivelin e bukurisë, është Bella Hadid.

Ajo ka mposhtur kandidate si motrën e saj, Gigi Hadid si dhe Beyonce, nëpërmjet kësaj metode.

Pozicioni i mjekrës, i ballit dhe syve ka dhënë shifra të cilat janë përllogaritur në ekuacion, duke dhënë kështu këtë rezultat.