Fjalë Kyçe

Zhduket një burrë në Prishtinë

Zhduket një burrë në Prishtinë

Një burrë nga Prishtina është raportuar i zhdukur.

Sipas njoftimit nga Policia, rastin në Polici e ka raportuar miku i tij, derisa ka bërë të ditur se i njëjti jetonte vetëm.

Ai ka thënë se viktima para 10 diteve ishte larguar nga shtëpia dhe nuk kanë njohuri për vend-ndodhjen e tij.