Fjalë Kyçe

Zhduket një vajzë në Pejë

Zhduket një vajzë në Pejë

Një vajzë është zhdukur në Pejë

Një grua ka raportuar në polici se bija e saj është larguar nga shtëpia dhe nuk është kthyer më.

“Ankuesja femër K-Rome ka informuar se e bija e saj viktima femër K-Rome është larguar nga shtëpia dhe nuk është kthyer më. Njësia përkatëse policore është duke hetuar rastin”.