Fjalë Kyçe

Zhduket vajza 15-vjeçare

Zhduket vajza 15-vjeçare

Frika po rritet për një adoleshente e cila është zhdukur qe tri ditë me radhë, pasi policia konstaton se zhdukja e saj ishte ‘krejtësisht jashtë karakterit të vajzës’.

Viktoria Takacs, 15 vjeçare, u pa për herë të fundit nga një anëtar i familjes të hënën në mëngjes, por nuk u kthye në shtëpi në Evington, Leicestershire më vonë atë natë.

Ajo ishte e vërejtur rreth orës një mesditë në Laxford Close dhe gjatë pasdites ajo u pa në Malham Close, por nuk ka pasur njoftim të tjera për dy ditët e tjera.

Policia e Leicestershire tha se po bëhej gjithnjë e më shumë e shqetësuar për mirëqenien e të resë pasi lëshoi një apel të dytë për informacion nga publiku.