Fjalë Kyçe

Zyrtarëve komunal u blehen telefona të mençur për fundvit

Zyrtarëve komunal u blehen telefona të mençur për fundvit

Më 4 dhjetor, komuna e Klinës ka nënshkruar kontratën e radhës.

 

Komuna e cila udhëhiqet nga kryetari Zenun Elezaj, për këtë fund vit ka gëzuar disa punonjës duke u dhuruar atyre telefona të mençur, shkruan Indeksonline.

 

Titulli i kontatës i dhënë nga autoriteti kontraktues “Furnizim me aparete telefona të menqur për Ekzekutiv”, i kanë kushtuar kësaj komune 9 mijë e 216 e 08 euro.

Megjithatë, kontrata në fjalë nuk jep shumë detaje, derisanuk përmendet as lloji i telefonave dhe as sasia e tyre!