Fjalë Kyçe

Britania, siç nuk e keni parë kurrë më parë

Britania, siç nuk e keni parë kurrë më parë

Nuk ka rëndësi nëse keni qenë apo jo në Britani, këto pamje ka shumë pak gjasa që mund të jenë parë edhe nga vetë britanikët.
Galeria fantastike e fotove të realizuara nga Royal Geographical Society me titullin “Britania e parë nga ajri”, sjellin pamje të rralla.

Në të përfshihet thuajse gjithçka, nisur nga natyra e qetë dhe thuajse e paprekur, tek mjegulla e lëshuar nga uzinat gjigante.

Aerial image of UK

hadrian

Aerial image of UK