Fjalë Kyçe

Fotot e mahnitshme që morën çmime në “Siena International 2019”

Fotot e mahnitshme që morën çmime në “Siena International 2019”

“Siena International 2019” ka publikuar fotot më të mira të vitit 2019.

Fotot tregojnë çaste dhe ngjarje të pabesueshme.

Shihini në galerinë e mëposhtme: